Jeugdnieuws

 

 • Bestuurswisseling

  Tijdens de ALV van woensdag 17 mei j.l. heeft Toon Jagers de voorzittershamer doorgegeven aan Natalie de Man – Setz.
  Ad interim secretaris Annika Jagers – Lenders heeft haar werkzaamheden overgedragen aan Saskia Nijsten – Schoofs en ad interim penningmeester Ton van der Biezen heeft zijn werkzaamheden overgedragen aan Jerry Hombergen.
  En zo heeft C.V. Pothuusburg dus weer een volledig nieuw dagelijks bestuur!
  De zittende bestuursleden Harry Lenders, Jan-Willem Ter Laak en Christan Leenders blijven aan en Ton van der Biezen is aangetreden als bestuurslid.
  Tevens hebben de afgetreden bestuursleden aangegeven nog een jaar mee te blijven draaien, ter ondersteuning van het nieuwe dagelijks bestuur.

  C.V. Pothuusburg - Hameroverdracht

  Lees verder →
 • De Rabobank Clubkascampagne is gestart!

  En dat wil dus zeggen dat er massaal op Pothuusburg gestemd kan gaan worden. We hopen natuurlijk dat je nog op tijd lid bent geworden van de Rabobank, zodat je nu ook echt op Pothuusburg kunt gaan stemmen.

  Ga naar https://www.mijnbankenik.nl/lvcm/clubkascampagne en breng daar je stem uit op Pothuusburg met de unieke stemcode die je via de post hebt ontvangen.

  Met de persoonlijke stemcode kun je van dinsdag 2 mei t/m maandag 22 mei 2017 op https://www.mijnbankenik.nl/lvcm/clubkascampagne inloggen en jouw stemmen uitbrengen. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat je kunt verwachten en welke stappen je moet uitvoeren om jouw stemmen succesvol uit te brengen.

  Je kunt Pothuusburg vinden door bij “Plaats” te zoeken op Grave of bij “Zoeken…” Pothuusburg in te tikken.

  Let op: je dient in totaal vijf stemmen uit te brengen en je mag maximaal twee stemmen uitbrengen op dezelfde vereniging of stichting. Je mag dus 2x op Pothuusburg (zonder “C.V.”) stemmen! J

  Alvast hartelijk bedankt voor je stemmen!

  Het delen van dit bericht op social media wordt ook bijzonder gewaardeerd!

  Lees verder →
 • Rabobank Clubkascampagne

  Binnenkort start weer de Clubkascampagne van de Rabobank. Ook dit jaar heeft C.V. Pothuusburg zich hiervoor aangemeld, om de hoognodige financiële middelen te genereren. Hoe meer stemmen C.V. Pothuusburg krijgt, hoe hoger het bedrag dat we kunnen gaan ontvangen. Om te kunnen stemmen, moet je lid zijn van de Rabobank. Let op: het is niet voldoende om een rekening bij de Rabobank te hebben, je moet lid zijn! Dat lidmaatschap is gratis. En je kunt het hier aanvragen:
  https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/. Als  je vòòr 1 april lid wordt, kun je de komende Clubkascampagne al meestemmen. Reageer dus snel! We hebben je hulp hard nodig!

  Binnenkort laten we je weten wanneer, waar en hoe je kunt stemmen.

  Lees verder →