Laatste info Optocht Pothuusburg en startnummer

Beste deelnemer,

Vanmiddag is het zover. De optocht van Pothuusburg gaat starten om 13.41 uur.
Het opstellen gebeurd weer op het Ravelijn, Wagens, Rondweg Lunette (grote Groepen), Oranje Bastion (kleine Groepen) op de hoek Ravelijn Rondweg Lunette op de parkeerplaats, (Paren en Enkelingen)

Nog een paar tips van ons waar je rekening mee dient te houden: Geen alcohol in de optocht; veiligheid van de voertuigen en de kleding, dus geen vuur etc.
Zorg dat je op tijd bent op de opstelplaats, want we starten om exact 11 minuten over half twee (13.41)

EXTRA AANDACHT VOOR ALLE DEELNEMERS DIE OP WAGENS STAAN ETC OF EEN HOGER VOERTUIG HEBBEN, DAN 4,50 m.
In de binnenstad van Grave hangen nog kabels. Deze hangen op een minimale hoogte van 5.35 m. HOUD HIER REKENING MEE. Er hangen ongeveer 20 kabels in de Maasstraat – Rogstraat en Klinkerstraat. Zorg als je op de wagen staat dat de mensen niet geraakt worden door de kabels, men zou dan van de wagen kunnen vallen. DENK AAN VEILIGHEID VOOROP!!!

Bij deze mail tref je een plattegrondje van de opstelplaats en je startnummer aan

Je startnummer in kleur uitprinten en voorop en evt achterop bevestigingen van het voertuig wat deelneemt of op de rug van de individuele deelnemer of iemand van de groep. Zorg in ieder geval dat het goed zichtbaar is.

Er wordt gestreden om verschillende prijzen en de wisselbeker Groot Grave, die afgelopen jaar door de Jeppers.is gewonnen, maar ook om de Wisselbeker Pothuusburg, die door de Schuupers is gewonnen,( voor de vijfde maal. Zij mochten de beker houden).

Nieuw dit jaar is, de PUBLIEKSPRIJS, waarvoor de toeschouwers kunnen stemmen. Men kan stemmen vanaf de start tot 16.00 uur door een sms bericht te sturen naar 3553 met daarin de tekst  POTHUUSBURG  deelnemersnummer” bv POTHUUSBURG  W12 of POTHUUSBURG  P9

Veel plezier en tot Vanmiddag bij de prijsuitreiking om 17.30 uur in feesttent “POTHUUSBURCHT” op de loswal.

Geplaatst in Evenementen, Jeugdnieuws, Nieuws