Carnaval in Grave

Dat zou een fijn fiske worden….

Pothuusburger Courant 2021

c.v. Pothuusburg heeft dit carnavalsjaar de onvermijdelijke beslissing moeten nemen om een streep te zetten door alle carnavalsactiviteiten 2021.
Dat betekende dat niet alleen de carnavalsfestiviteiten van 14 tot en met 16 februari 2020 niet door gaan, maar ook de onthulling van de nieuwe (Jeugd)Prins of (Jeugd)Prinses, receptie en alle andere activiteiten.
We vonden als vereniging dat er wel een Pothuusburger Courant kon komen en onze redactie is met deze uitdaging aan de slag gegaan.

Zo is er ‘coronaproof’ speciale Pothuusburger Courant 2021 gemaakt, die gevuld is met de kijk op carnaval in 2021, enkele gastbijdragen, herinneringen uit de rijke geschiedenis van Pothuusburg en natuurlijk ook een blik richting carnaval 2022. Op deze wijze wordt er toch een vleugje carnaval in Pothuusburg verspreid, op de bekende hard copy manier én op digitale wijze, en gezorgd voor binding met alle carnavalsvierders, leden van Pothuusburg en de adverteerders/sponsoren.
De presentatie is donderdag 11 februari 2021 via 0486TV en de social media van cv Pothuusburg.

Cv Pothuusburg bedankt de redactie voor deze Pothuusburger Courant 2021 en ook alle adverteerders, die deze courant mogelijk maakten. Zonder deze adverteerders én de leden van Pothuusburg is carnaval NU en in de toekomst in Pothuusburg niet mogelijk.

Direct naar de krant!

Meer info over….

c.v. Pothuusburg

Tijdens carnaval verandert Grave in Pothuusburg en neemt Tita of Titia het roer over ondersteund door adjudant, appie bullebak, de vorst, de raad van elf en onze grote garde. Alle dagen feest in de kroegen van Grave en in de Pothuusburcht.

Jeug van Pothuusburg

De jeugd van Pothuusburg wordt elk jaar weer geregeerd door onze jeugprins of prinses. Hossend op de wagen of in polonaise door de Pothuusburcht onze jeugd laat zich tijdens de carnaval zeker gelden.

Pothuusburgse Pronkzittingen

Al meer als 55 jaar organiseren we de befaamde Pothuusburgse Pronkzittingen, een keur aan buuts, acts dans en zang van hoge kwaliteit en volledig van eigen bodem. Elk jaar weer twee dagen volle bak, dat mag je niet missen.

Fijn om te weten…

Wanneer begint dat fiske?

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Pothuusburger Courant

De Corona Proof Digitale versie van de Pothuusburger Courant staat nu on-line...

Carnaval 20/21 gaat niet door!

Zie hier over het bericht op onze homepage.

OPTOCHT GAAT DOOR!

We kunnen u mededelen dat de Pothuusburgse optocht zoals gepland om 11 over half twee (13:41) van...

Film opnames Pronkzitting

Er zijn zaterdag tijdens de pronkzitting door 0486 tv (gesponsord) opnames gemaakt.Deze...

Top eerste avond Pronkzitting

Vrijdag 24 januari was de eerste van twee pronkzitting avonden, in de bomvolle theaterzaal van...

Beste Pothuusburgers en Pothuusburgerinnekes,

Carnaval 2020 zit er alweer op! En het was super!
Prins Tita XL en Prinses Maaike bedankt dat jullie dit jaar Prins en Prinses van Pothuusburg wilden zijn, wij zijn trots op jullie!

Wij willen alle vrijwilligers die dit feestje mede mogelijk hebben gemaakt enorm bedanken, zonder jullie was er geen carnaval!

Zou je de carnaval willen ondersteunen? Wordt dan lid van Pothuusburg! Aanmelden kan via de website, pothuusburg.nl

Lijkt jou de Raad van Elf of Dansgarde wel wat? Aanmeldingen voor de Raad van Elf ( vanaf 18 jaar) kan via Vorst Menno ter Horst per e-mail vorst@pothuusburg.nl

Dansgarde ( vanaf 15 jaar) via bestuur@pothuusburg.nl

Lijkt het je ook een keer leuk om Prins of Prinses van Pothuusburg te worden? Dan kun je je aanmelden via de mail naar een van onderstaande e-mail adressen:
voorzitter@pothuusburg.nl of vorst@pothuusburg.nl

Gij  meugd lid worden

Het mag duidelijk zijn tegenwoordig kan een vereniging niet meer zonder ondersteunende leden, ook Pothuusburg heeft uw steun hard nodig. Draagt u het carnaval in Grave ook een warm hart toe? Word dan NU lid van onze vereniging!

Belangrijke personen

Wie zijn toch die mensen die zorgen dat alles op rolletjes loopt en sturen de vele vrijwilligers aan:

Voorzitter (interim)

Menno ter Horst (iemeel)

Penningmeester

Jerry Hombergen (iemeel)

Secretaris (interim)

Natalie de Man (iemeel)

vorst

Menno ter Horst (iemeel)

PR

Jasper Erkelens (iemeel)